Nyproduktion i Stockholm

Det finns mycket att ta ställning till när man ska bygga nytt. Om du prioriterar att stort inflytande över utformning och materialval i ditt framtida boende, då kan ett lösvirkeshus vara ett bra alternativ! Vi har lång erfarenhet av nyproduktion gällande Lösvirkeshus till privatpersoner i Stor-Stockholm. Vi är hustillverkare och husentreprenörer som kan allt om husproduktion!

Varför välja Lösvirkehus?

Lösvirkehus är hus som byggs på pålats, bräda efter bräda, vilket ger många möjligheter till skräddarsydda produktioner. Fördelen med att välja Lösvirkehus, är att du kan låta en arktitekt rita upp huset, eller till och med rita själv. Vi på Vi hjälper er både med uppritning, från idé till arkitekt till färdigbyggt hus!

Är du intesserad?

Lösvirkeshus passar dig som vill ha stort inflytande över hur ditt framtida boende ska vara utformat, som vill ha ett unikt hus, anpassat till den egna familjens behov och önskemål. Om detta låter intressant så kontakta oss på vår email adress: byggmastare@husbyggare-stockholm.se

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget, vilket är en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Offert? Kontakta en bra husentreprenör från Täby idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *