Renovering i Danderyd & Stockholm

Renoveringar av lägenheter, fastigheter, företag, kontor eller privata bostäder är något som vi är experter på. Vi jobbar med att skapa och ta fram unika lösningar som är personliga och som lämpar sig för alla typer av kunder. Vår spetskompetens ligger i uppdrag där hög standard är i fokus och vi lyssnar alltid till dina önskemål och tankar. Utifrån dessa tar vi sedan fram de bästa metoderna och verktygen.

Smidig och modern renovering i Danderyd

Oavsett om du bor i Djursholm, Stocksund, Edsviken, Enebyberg, Mörby, Inverness samt Sollentuna, Täby, Näsbypark m.m. eller innerstan kan vi hjälpa dig med din renovering. Vi åtar oss både små och stora uppdrag och kan hjälpa dig med husrenovering, lägenhetsrenovering, golvläggning, köksrenovering, badrumsrenovering, totalrenovering, ombyggnad, rivning, renovering av kontor och mycket mer. Hos oss hittar du även totalentreprenad med el, VVS och ventilation.

Renovera billigare med ROT-avdrag

När du vänder dig till oss som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget är ett avdrag som gör det möjligt för dig att sänka dina renoveringskostnader med 30 %. Vi tar hand om all kontakt som behövs med Skatteverket, medan du lutar dig tillbaka. När renoveringen är slutförd får du hem en faktura som är reducerad och klar.

Offert? Kontakta en bra entreprenör från Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *