Renovera källare i Danderyd & Stockholm

Under åren som vi har varit verksamma har vi hjälp många kunder i Danderyd med omnejd att ställa om källaren till en mer beboelig yta. Din källare behöver inte användas som förvaringsutrymme till saker och ting, utan kan med fördel konverteras till kontorsrum, sovrum, man-cave, spa-avdelning eller TV-rum till barnen. Vi är ett erfaret team som erbjuder totalentreprenad efter dina behov.

Fräscha upp källaren och höj livskvaliteten

En fin och fräsch källare kommer inte bara att höja värdet på ditt hus, utan den kommer också att höja livskvaliteten. Genom att omvandla källaren till en yta som du kan vistas på (eller kanske till och med hyra ut) kan du se till att få ut mer av din boyta. Vi kan omvandla källaren till precis vilket rum du vill och hjälper även till med dränering och sanering om det skulle behövas.

Källarrenovering i Danderyd

Vår byggfirma är aktiva i Danderyd, Djursholm, Stocksund, Edsviken, Enebyberg, Mörby, Inverness samt Sollentuna, Täby, Näsbypark m.m, men vi hjälper privatpersoner, företag och fastighetsägare över hela Stockholm. Då vi är ett seriöst företag som innehar F-skatt kan du som privatperson också använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för våra tjänster.

Offert? Kontakta en bra entreprenör från Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *