Montera IKEA-kök i Danderyd & Stockholm

Köksrenoveringar är idag den vanligaste och mest populära form av byggnation. Allt fler människor vill ha ett kök som är praktiskt och modernt, men som de också älskar att spendera tid i. Med vårt seriösa byggbolag från Danderyd kan du få hjälp med hela köksrenoveringen i Djursholm, Stocksund, Edsviken, Enebyberg, Mörby, Inverness samt Sollentuna, Täby, Näsbypark m.m. Vi hjälper till med enklare uppgifter som köksluckor och blandare, men kan även erbjuda totalentreprenad i egen regi.

Praktiska och snygga kök som håller länge

När du renoverar köket vill du naturligtvis att det ska hålla länge. Därför använder vi oss bara av riktigt högkvalitativa och bra material från de bästa leverantörerna. Bland våra kökstjänster hittar du bland annat installation av köksö och renovering av kökssnickeri, men vi kan också hjälpa till att montera kök, bygga kök från grunden, måla väggar och tak och lägga nytt golv.

Ditt byggföretag för köksrenoveringar i Danderyd

Vi är aktiva över hela Stockholmsområdet och har hjälpt kunder från Tullinge till Hägersten, innerstan, Flemingsberg och Huddinge med fina köksrenoveringar. Vi hjälper både privatpersoner BRF:er och företag och erbjuder alltid en 100% nöjd kundgaranti. Det innebär att vi inte lämnar arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med slutresultatet såväl som servicen och kontakten med oss.

Offert? Kontakta en bra entreprenör från Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *