Badrumsrenovering i Danderyd & Stockholm

Badrumsrenoveringar är något vi vet mycket om och sedan starten har vi utfört totalrenoveringar av både mindre och större badrum över hela Stockholmsområdet. Vi är aktiva i Danderyd, men åtar oss också uppdrag i Djursholm, Stocksund, Edsviken, Enebyberg, Mörby, Inverness samt Sollentuna, Täby, Näsbypark m.m. Med oss bakom dig kan du vara säker på att din badrumsrenovering blir så bekymmersfri som möjligt.

Renoveringstjänster för alla badrumsbehov

För att du ska trivas riktigt bra med ditt badrum är det viktigt att det är skräddarsytt efter just dina behov. Våra duktiga, professionella och certifierade hantverkare har lång erfarenhet och kunskap inom badrumsrenovering och hjälper dig med allt från golvvärme till kakel och plattsättning. Vi har även kunskap att utföra rivning, installation av dusch och bad, kakling, VVS-arbeten, belysning och mycket mer.

En byggfirma för alla kundgrupper

Det är inte bara privatpersoner som vill ha det snyggt och trevligt i sitt badrum eller toalett i hemmet, utan även fastighetsägare och företag kan vara i behov av badrumsrenoveringar. För större uppdrag ser vi gärna att vi får komma ut och träffa dig personligen innan vi sätter ihop en offert. Vårt fokus ligger alltid på kunden och kundnöjdhet!

Offert? Kontakta en bra entreprenör från Danderyd idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *